Onderwijs

Een belangrijk onderdeel voor de toekomst van Nederland is het onderwijs. Tegenwoordig wordt een schoolgebouw niet alleen overdag gebruikt, maar ook kan het schoolgebouw worden gebruikt voor naschoolse opvang, avondscholing en evenementen. Een wisselende belasting van het schoolgebouw en daar houden wij, bij een calamiteit, rekening mee.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Wij zorgen ook voor de juiste / eerlijke schadevergoeding

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Calamiteiten in het onderwijs

Een kapot raam in een klaslokaal of waterschade door een brandspuit die open is gezet, wij kunnen u van dienst zijn. Wij maken schoon, reconditioneren en herstellen bijvoorbeeld water- en brandschade. Wij zorgen ervoor dat het onderwijs ongehinderd kan doorgaan. Hinder is niet alleen vervelend voor de leerkrachten, maar ook de leerlingen / studenten hebben er last van, vooral in een periode van toetsen en tentamens.

Wij zorgen ervoor dat het onderwijs zoveel mogelijk ongehinderd door kan gaan.

Afb. 1 Wij zorgen ervoor dat het onderwijs zoveel mogelijk ongehinderd door kan gaan.

Goed voorbereid

Om alles direct in goede banen te leiden is het belangrijk dat u voor de juiste calamiteiten dienstverlener kiest. Wij van A&D Calamiteiten Service hebben korte lijnen binnen de organisatie, leveren maatwerk en stellen veiligheid van leerkrachten, leerlingen en ons team van specialisten altijd voorop. We zorgen dat de kosten beheersbaar blijven en helpen u bij het claimen van de schadevergoeding met behulp van onze partner in de contra-expertise. Een samenwerking met ons zorgt ervoor dat u van begin tot eind goed wordt begeleid en de juiste vergoeding ontvangt.

Specialistische teams

ons team van specialisten weten wat ze doen en waarvoor ze het doen. Zij zorgen niet alleen dat zij snel ter plaatse zijn, maar ook inventariseren zij. Daarvoor beschikken zij ook over het juiste gereedschap, zodat er geen onnodige vertragingen optreden. Heeft u te maken met een calamiteit en wilt u gebruik maken onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

  Deel onze calamiteiten diensten omtrent het onderwijs op social!

  Gerelateerd

  Met welke schade heeft u te maken?

  De voordelen van onze diensten

  • Geen logge organisatie
  • Complete dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij denken met u mee
  • Alles onder één dak
  • 24/7 bereikbaar

  Snelle vraag?

  Voor een snelle reactie kunt u het beste
  telefonisch contact met ons opnemen,

  088 – 888 5060

  Bereikbaar voor calamiteiten